Cuida’t les mans

Cuida't les mans

Fred, aigua, productes de neteja… Són molts els agents externs que espatllen les nostres mans cada dia.
És important tractar-les -com a mínim- un cop per setmana per rejuvenir-les i recuperar l’elasticitat de la pell.
Aquests són els meus bàsics a l’hora de tenier cura de les mans:
– Crema hidratant: cal aplicar-la abans d’anar a dormir per absorbir-ne tots els seus components. En casos de mans tallades o resseques, es recomanen vàries aplicacions durant el dia, sobretot després de rentar-nos les mans.
– Bastonet de taronger: fonamental a l’hora d’enretirar cutícules i deixar neta la superfície de l’ungla. Obtindrem els millors resultats després d’haver tingut les mans en remull, ja que la pell s’haurà estovat i les cutícules sortiran amb més facilitat. Un moment ideal per fer-ho és en sortir de la dutxa.
– Esmalt fortificant: ajuda a mantenir les ungles sanes i minimitza les obertures i escantonaments. Abans d’aplicar-lo, cal rentar bé les mans amb aigua i sabó, i netejar les ungles amb un lleva-esmalt sense acetona (menys agressiu que l’acetona tradicional).

Només amb aquests tres passos mantindreu unes mans sanes durant tota la setmana.

Si, a més, voleu portar les mans arreglades, podeu optar per una manicura senzilla però ben efectiva. Apliqueu un parell de capes d’un esmalt clar sobre la base fortificant, i una última capa d’esmalt brillant que afavoreixi l’assecat.
Si teniu cura, l’esmaltat es mantidrà intacte de cinc a sis dies i lluireu una manicura impecable durant tota la setmana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s